Selecteer een pagina

Iedereen componist

Leer je eigen song schrijven en laat hem horen aan je publiek. Een 3-daagse schrijfworkshop waarin je grip krijgt op songtekst schrijven, akkoord- en melodie ontwikkeling en arrangeren. Met als slotsom een première van jouw compositie voor een live publiek.  Zet je eerste stappen als songwriter!  

Get inspired

Een goeie song schrijven start met de juiste inspiratie vinden. We starten de workshop met een inspiratiesessie om zo de muze tot leven te wekken.

Métier

Tijdens verschillenden clinics krijg je de info die je nodig hebt om aan de slag te gaan. We werken aan tekstschrijven, melodie ontwikkeling, harmonie, arrangement, instrumentatie. De do’s and dont’s leer je van professionele muzikanten en songwriters.

Schrijftijd

’s Namiddags wordt het persoonlijk. Je krijgt de tijd en ruimte om aan de slag te gaan. Trek je terug in een hoekje en schrijf! Hulp nodig? De coaches komen bij je langs om je persoonlijk aan te sturen.

Showtime

We sluiten de workshop af met een knal! Nodig je fans uit op een live première van jouw nieuwste compositie.

Concreet

  • 3- daagse workshop van 3-5 juli 2017
  • Voor wie? Muzikant, woordkunstenaar of all-round
  • Leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Plaats: Academie Haspengouw (Leopold II-straat, Sint-Truiden)
  • Wat heb je nodig: een pen en wat inspiratie.
  • 60€

Schrijf je in!

Schrijf je in via CC De Bogaard of stel je vragen aan  www.popacademie.be of bel naar 011 701 650. (secretariaat Academie Haspengouw)  

Voorkennis?

Een basis in muziek of tekstschrijven is aanbevolen. Maar we werken met wat zich aanbiedt. Schrik dat je dit niet kan? Samen sterk! Voor starters vormen we schrijf-duo’s of trio’s. Verenig je krachten en je komt tot een mooie resultaat.

Jouw sidekicks?

Mark Knuts (pianist, componist en bandleider) en Ann Debaillie (zangeres, woordkunstenaar en songwriter) zijn jouw coaches. Ze nemen je bij de hand en leiden je doorheen het songwriter-landschap.